CuleRoad

V-am spus ca punem culele in lumina! Dupa ce vi le-am prezentat pe toate cu istoria lor bogata, o noua actiune din proiect, intitutala #CulaRoad sau Drumul Culelor punem in lumina rutele catre 2 dintre culele finaliste votate de voi si alese de Universitatea de Arhitectura si Urbanism Ion Mincu.

CEZ impreuna cu Primariile Slivilesti, Samarinesti, Bolbosi, cu sprijinul permanet al Parintelui Ovidiu Popescu de la Biserica de Lemn Sfantul Nicolae am produs si s-au montat 19 indicatoare turistice directionale si informative:

10 indicatoare pentru Cula I. C. Davani (dintre care 8 pe raza comunei Samarinești și 2 pe raza comunei Slivilești)

9 indicatoare pentru Cula Cioabă Chintescu (dintre care 3 indicatoare se regăsesc pe raza localității Bolboși și 6 indicatoare pe raza comunei Slivilești)

Scopul actiunii este sa sustinem vizitarea culelor si sa facilitam drumul spre acestea celor dornici sa le viziteze. Pentru a va determina sa va urniti la drum spre vremurile de odinioara va lasam spre inspiratie rutele prezentate virtual:

Drumul spre Cula Cioaba Chintescu

Drumul spre Cula I.C. Davani

V-ati hotarat? Care e primul popas? Daca mai vreti sa includeti in itinerariu si alte rute, avem o harta pregatita: click aici.