CuleRoad

V-am spus că punem culele în lumină! După ce vi le-am prezentat pe toate cu istoria lor bogată, o nouă acțiune din proiect, intitulată #CulaRoad sau Drumul Culelor punem în lumină rutele către 2 dintre culele finaliste votate de voi și alese de Universitatea de Arhitectură și Urbanism Ion Mincu.

Grupul Evryo, anterior numit Grupul CEZ în România, împreună cu Primariile Slivilești, Samarinești, Bolbosi, cu sprijinul permanet al Părintelui Ovidiu Popescu de la Biserica de Lemn Sfântul Nicolae am produs și s-au montat 19 indicatoare turistice direcționale și informative:

10 indicatoare pentru Cula I. C. Davani (dintre care 8 pe raza comunei Samarinești și 2 pe raza comunei Slivilești)

9 indicatoare pentru Cula Cioabă Chintescu (dintre care 3 indicatoare se regăsesc pe raza localității Bolboși și 6 indicatoare pe raza comunei Slivilești)

Scopul acțiunii este sa susținem vizitarea culelor și să facilităm drumul spre acestea celor dornici să le viziteze. Pentru a vă determina să vă urniți la drum spre vremurile de odinioară vă lăsăm spre inspirație rutele prezentate virtual:

Drumul spre Cula Cioaba Chintescu

Drumul spre Cula I.C. Davani

V-ați hotărât? Care e primul popas? Dacă mai vreți să includeți în itinerariu și alte rute, avem o hartă pregătită: click aici.